NL
FR
DOORDACHTE BEDRIJFSGEBOUWEN
Vulsteke Bedrijfsgebouwen
Hoogledestraat 122B
8610 Kortemark

T +32(0)51 57 08 88
F +32(0)51 56 90 82
info@vulsteke.be
 

Made in Inox

  terug   
 

           

 
Omschrijving:

Artikel uit "Het Laatste Nieuws"

Het bedrijf Made in Inox uit Watou maakt als eerste gebruik van de nieuwe mogelijkheden die het ruimtelijk uitvoeringsplan zonevreemde bedrijven met zich meebrengt.

Het plan, dat een tweetal jaar geleden werd goedgekeurd door de gemeenteraad, gaf achttien bedrijven rechtszekerheid en de mogelijkheid om uit te breiden. Made in Inox was één van die bedrijven. Burgemeester Christof Dejaegher kwam de eerste steen van de uitbreiding leggen.

"Dankzij het RUP krijgt de economie in onze stad weer wat extra zuurstof en moeten deze bedrijven niet verhuizen naar een industrieterrein". Maar de zaakvoerders van Made in Inox moesten meer dan tien jaar wachten op de eerste steenlegging. "Het heeft allemaal veel te lang geduurd", vindt Patrick Bakeroot van Voka West-Vlaanderen. "Zo stimuleert met het ondernemerschap niet echt natuurlijk".

"Te vaak is de zoektocht naar extra ruimte om te ondernemen een ware lijdensweg. Wij vragen een duidelijke en gebundelde communicatie over het aanbod van beschikbare gronden en hun prijzen". Petra Breyne - Unizo Westhoek

terug    Contacteer ons in verband met dit project print